Inlägget gjort

Uppdaterad webbutik med bättre mobilanpassning

Nu har vi uppdaterat webbutiken så att den är lite enklare och tydligare att titta runt i. Vi har också gjort den bättre anpassad för mobiler och surfplattor, vilket ju såklart är viktigt 😉

Vi har alltid haft en säker kassa och betalning med kryptering, tack vare vår betalleverantör Billmate, men nu har vi krypterat även butiksdelen. Från och med idag ska du som besöker vår sida se ett hänglås i din webbläsares adressfält. Det betyder att kopplingen mellan din webbläsare och vår butik är krypterad med SSL så att ingen annan kan läsa eller ändra informationen som skickas.

Trevlig fortsatt sommar, och semester för er som har det! 🙂

Inlägget gjort

25% rabatt på våra ställ under Black Friday

Den här helgen har vi 25% rabatt och fri frakt på alla surfplatteställ i vår webbutik om du uppger värdekoden SVART när du checkar ut. ?? Erbjudandet gäller fredag 25 nov – sön 27 nov 2016.

Surfplatteställ i certifierat trä från hållbara skogar, behandlade med kallpressad linolja. En vacker och hållbar julklapp till en medveten vän eller släkting  ???

Beställ i butiken »

Inlägget gjort

Run for your life

I morgon, den 9 november, börjar något häftigt: en stafett som kommer att räcka från Kiruna ända till Paris, dag och natt. Stafetten kallas ”Run for Your life” är en klimatmanifestation inför klimattoppmötet i Paris den 30 november.

… världens längsta klimatperformance, kultursveriges största satsning för att visa på människors engagemang, hopp och oro inför klimattoppmötet i Paris nu i december.

Gå ut och heja på löparna när de passerar din stad!

Inlägget gjort

Ge mor ett ställ till surfplattan

Ett miljövänligt, naturligt och vackert ställ till sin surfplatta är vad mor vill ha.

Missa inte att uppvakta mor på söndag. Ge henne ett vackert ställ till surfplattan. Stället är tillverkat i Sverige av massivt valnötsträ. Valnöten har en vacker ådring och stora skiftningar i nyansen vilket ger ett levande intryck. Träet kommer från certifierade, hållbara skogar och har behandlats med kallpressad linolja.

Nu får du 200 kr rabatt och fri frakt på din beställning om du anger koden MAMMA i kassan. Gäller till 27 maj 2015 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Beställ senast 27 maj för leverans innan helgen.

surfplatte-stall-tra

Inlägget gjort

MacWorld: Paddan trivs bäst i svenskoljat trä

Svenska tidningen MacWorld har skrivit en kort recension om våra läsplatte-ställ på sin webbplats:

Göteborgsbaserade Eco Wood Design har skapat ett simpelt men snyggt ställ i form av en träbit med en skåra för surfplattan. Valnötsträt uppges komma från hållbart skogsbruk och är behandlat med svensk linolja. Vi snabbtestar modellen med låg profil. Den passar fint till vår Ipad Air, men är antagligen i smalaste laget för plattor med tjocka fodral. Hugade hemmasnickare kan förstås skapa ett liknande ställ helt på egen hand.

Så om du inte är en hugad hemmasnickrare är du varmt välkommen att beställa av oss istället 🙂

Inlägget gjort

Appleyra recenserar våra ställ

appleyra

I dag har Appleyra skrivit en recension om våra träställ för surfplattor och de verkar uppskatta att vi jobbar med ett miljöfokus.

Stället kommer i en liten vit förpackning där allt är väldigt snyggt och prydligt. Det första jag märker är att stället är både lättre och mindre än vad jag trodde. Det ser ut att bestå av tre bitar som limmats ihop och sen fräst en skåra för att ställa iPaden. Under sitter fyra små gummitassar och på framsidan en påklistrad logga. Ytan är otroligt len och väldigt behaglig att ta på, skiftningarna i träet ger ett snyggt mönster och det luktar gott. Det känns att det är skapad av naturen med en känsla för hantverk och omtanke.

Läs gärna hela recensionen på www.appleyra.se

Inlägget gjort

iPad-ställ till iPad Air och iPad mini

Vi har tagit fram en speciell variant av vårt ställ i trä som passar extra bra till Apple iPad Air och mini.

iPad Air och iPad mini har en smalare ram mellan skärmen och kanten och för att inte skymma något av skärmen när iPadden står i sitt ställ har vi gjort ett ställ med låg profil.

Vårt ursprungliga ställ håller också en ganska låg profil med sin lugna framtoning, men rent fysiskt är det lite högre.

Så om du har en iPad Air eller en iPad mini skall du välja vårt ställ med låg profil.


IMG_4779.JPG