Blockljus Stearin 10x7cm Ljusbrun

51,75 kr
I lager    Sponsrad länk

Handgjort blockljus tillverkat av 100% stearin, Svanenmärkta och fria från palmolja. Veken är gjord av bomull och ljuset är snyggt för sig själv eller i grupp.

Stearin är en naturprodukt och framställs ur vegetabiliskt eller animaliskt fett. Ett stearinljus blir inte krokigt när det utsätts för höga temperaturer så som sol och värme. Stearinljus sotar betydligt mindre än andra ljus då det inte innehåller paraffin (d v s olja). Vid släckning av stearinljus förekommer det inte heller efterglöd eller rök.

Våra ljus är Svanenmärkta vilket innebär att de uppfyllt strikta miljökrav både när det gäller produkten i sig och förpackningen med fokus på miljö, hälsa, kvalitet och säkerhet. Det här ljuset är gjord av 100% stearin och för att få en Svanenmärkning måste 90% av ljusets råvara vara förnybar, det betyder att det här ljuset avger minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen när det används.

Klipp ner veken till max 1 cm innan användning. Tänk på att ställa blockljus minst 10 cm från varandra. Lämna aldrig levande ljus obevakade. Siste person som lämnar rummet släcker ljusen!

Finns i flera storlekar och har en brinntid: 33 timmar.

Blockljus Stearin 10x7cm Ljusbrun finns i kategorin Root Catalog - Default Category - VARDAGSRUM. Blockljus Stearin 10x7cm Ljusbrun säljs direkt av Granit för snabb leverans.

Läs mer…