Handduk Våffla 100x150cm Sandbeige

399 kr
I lager    Sponsrad länk

Härligt stor våfflad handduk i 100% ekologisk bomull som är mysig att svepa in sig i efter dusch och bad. Handduken har en krok i ögla så du enkelt kan hänga upp handdukarna om du skulle vilja göra det. Handduken har ett GSM på 230.

Våra våfflade handdukar är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade och GOTS-certifierade.

OEKO-TEX® STANDARD 100 är ett oberoende test- och certifikatsystem för råmaterial, halvfabricerade material eller färdiga textilprodukter för alla delar av produktionsprocessen när en produkt produceras. Det här systemet granskar och testar noggrant så textilier inte innehåller kemikalier som kan vara hälsofarliga. Om produkten uppnår de hårda kraven får den ett OEKO-TEX® STANDARD 100-certifikat.

GOTS är en internationell ekologisk märkning för textil som uppfyller inte bara miljömässiga krav, utan också sociala krav. GOTS krav tar hänsyn till hela produktionsprocessen från odling, plockning och tillverkning av själva produkten. För att kunna få en GOTS-märkning måste en textilprodukt bestå av minst 70% ekologisk fiberråvara.

Handduk Våffla 100x150cm Sandbeige finns i kategorin Root Catalog - Default Category - BADRUM. Handduk Våffla 100x150cm Sandbeige säljs direkt av Granit för snabb leverans.

Läs mer…